Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty



Hlavní stránkaOstatní inzerátyOstatní inzerátyMilenecký azyl České Budějovice - České Budějovice

Milenecký azyl České Budějovice

Nabídka - [12.10. 2017] Smazat / Editovat / Topovat


NáhledNáhledNáhledNáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Milenecké azyly a hodinové hotely jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte kvalitních služeb diskrétního ubytování v mileneckém azylu České Budějovice. Hodinový hotel pro milence je to pravé ubytování co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější erotické sny v příjemném intimním prostředí.
Azyl pro milence a zamilované České Budějovice nabízí ubytování pro intimní společné chvíle, v příjemném a diskrétním prostředí, po dobu 3 hodin, v denní době od 9.00 do 15.00 hodin.
Milenecký azyl České Budějovice Vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro Vás, jinými klienty denního ubytování není během toho dne již obsazován. Pokoj je pouze Váš, s nikým se nestřídáte.
Hodinový hotel České Budějovice má pokoje vybaveny rychlým internetovým Wi-Fi připojením, vlastní koupelnou, WC, minibarem, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a rádiem.
Přijeďte si do mileneckého azylu do výborně dostupné a přesto velice diskrétní lokality v Českých Budějovicích, užít si a zapomenout na starosti všedních dnů, s možností zdarma a diskrétně parkovat uvnitř objektu hodinového hotelu, na uzavřeném parkovišti.
Azyl pro zamilované a milence České Budějovice je určen maximálně pro jeden milenecký pár ve dvoulůžkovém pokoji (2 osoby, které si pobyt v mileneckém azylu předem objednaly a zaplatily). Přítomnost jiných dalších osob na pokoji není povolena.
V mileneckém azylu České Budějovice, může klidně zaplatit ubytování a vyzvednout si klíče od pokoje pouze jeden z partnerů. Po ukončení mileneckého pobytu není nutné chodit do recepce, stačí uzamknout pokoj a dát klíče na místo, které Vám bude sděleno při Vašem příjezdu do hodinového hotelu.


Jméno: Jiří Srba
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721589838
Lokalita: České Budějovice
Cena: 720 Kč
Již vidělo: 1435 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu


Kontaktujte inzerenta