Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty



Hlavní stránkaOstatní inzerátyOstatní inzerátyVíceúčelový čisticí prostředek L.O.C.™ 1l - Celá ČR

Víceúčelový čisticí prostředek L.O.C.™ 1l

Nabídka - [26.09. 2017] Smazat / Editovat / Topovat


Ve fotogalerii není žádna fotografie. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Na přípravek platí záruka osobní spokojenosti 90 dní - kdy výrobek můžete koupit, zkoušet a když zjistíte, že nefunguje nebo nevyhovuje, rozpoužívaný vrátíte a všechny peníze dostanete zpět.

Jedná se o koncentrát, takže jde ředit v poměru 1:300 v litru, pak je možné vytvořit několik litrů čistícího prostředku. Po rozpočítání to pak vychází cca 70 haléřů na 1 litr.

Můžete ředit i v kýblu, kdy dvě pumpnutí ( s pumpující uzávěrem) - je to cca 6ml na 1 litr a je to plnohodnotný čistící prostředek.

Klíčové vlastnosti
• Má vysoce koncentrované složení, které využívá složky získané z přírodních zdrojů (např. kokos, olej a sůl).
• Hodí se na všechny omyvatelné povrchy včetně koupelny a kuchyně, omyvatelných zdí, lakovaného dřeva a dalších předmětů v domácnosti.
• Čistá a svěží vůně obsahuje esenciální oleje.
• Složení je zcela biologicky odbouratelné a neobsahuje žádné fosfáty, silné kyseliny nebo bělidla na bázi chloru.

Chcete-li, aby byl Váš domov bez poskvrnky a bezpečný pro Vás i pro Vaši rodinu, pak je L.O.C. Víceúčelový Čisticí Prostředek pro Vás to pravé.

Tento víceúčelový čisticí prostředek si účinně a hospodárně poradí s usazenou špínou i nečistotami na všech omyvatelných plochách.

A přesto je díky své koncentraci přírodních složek a absenci agresivních a škodlivých chemikálií dostatečně šetrný, takže ho lze použít i na pokožku, a nezanechává žádné agresivní nebo toxické zbytky.

Účinný, univerzální, šetrný a ekologický – není proto divu, že přírodní Víceúčelový čisticí prostředek s důvěrou používají rodiny po celém světě již více než půl století.


Mohlo by Vás zajímat
• L.O.C. Víceúčelový Čisticí Prostředek byl úplně prvním a zůstal nejprodávanější výrobkem značky AMWAY – je základním výrobkem používaným v domácnostech po celém světě již po několik generací.
• Obsahuje systém BIOQUEST FORMULA značky AMWAY. Mimořádných čisticích účinků bez negativního vlivu na životní prostředí jsme u výrobků se systémem BIOQUEST FORMULA docílili použitím vysoce aktivních přírodních složek.
• Akreditováno americkou Agenturou pro ochranu životního prostředí (EPA) v rámci programu Safer Choice (Bezpečnější volba), což znamená, že složení výrobku obsahuje složky s více pozitivními charakteristikami pro lidské zdraví a životní prostředí, než mají běžné výrobky téhož typu.
• Sdružení AISE (International Association for Soaps, Detergents and Maintenance Products) potvrdilo, že výrobky AMWAY HOME splňují jeho ekologické, společenské a ekonomické normy.


Jméno: Jakub Jonáš
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420603922253
Lokalita: Celá ČR
Cena: 260 Kč
Již vidělo: 538 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu


Kontaktujte inzerenta